Bemutatótermünk tulajdonképpen egy lakás stúdió, melynek egyik szobája – úgy, mint az életben legtöbbször – bútorokat és egyéb tárgyakat is tartalmaz, így természetesen nem mentes a kompromisszumos megoldásoktól sem. Épp ezért lesz érdekes az Ön számára, hogyan állják meg a helyüket berendezéseink egy átlagos akusztikájú, nem eleve házimozi vagy zeneszoba céljára létesített helyiségben.

 

A bemutatóteremben egymástól két teljesen különválasztott rendszert próbálhat ki:

Az egyik: egy alap / középkategóriás 5.1-es házimozi rendszer, amely 2 -féle (alap és közepes szintű) házimozi rádióerősítővel, médiaplayerrel, DVD lejátszóval, televízióval és NAS-sal működik. A rendszer rendelkezik minőségi CD lejátszóval is és így sztereóban is működtethető. A rendszerbe van kötve műholdvevő együttes, mely műsorrögzítésre és NAS-ról történő lejátszásra képes.Természetesen a rendszerbe beilleszthetők alap (2 féle) ill. középkategóriás (3 féle) hangdobozunk a kívánt minőségi színtnek megfelelően.

 

A másik egy felsőkategóriás 7.1-es házimozi rendszer tuningolt médiaplayerrel, házimozi processzorral, 2 és 3 csatornás végerősítővel, audiofil passzív subwooferrel, szub erősítővel és SIM2 házimozi projektorral és NAS-sal. A rendszerbe van kötve műholdvevő együttes, mely műsorrögzítésre is képes. Demonstrálni tudjuk műholdas adás projektoros kivetítését, valamint a műholdról NAS-ra felvett nagy felbontású anyag lejátszását is. Ez a rendszer High-End CD játszóval rendelkezik. Az audiofil subwoofert sztereóban is bemutatjuk. A rendszerbe felsőkategóriás hangdobozaink vannak bekötve, hozzájuk illő kábelekkel.

 

A két rendszerrel demonstrálni tudunk multiroom megoldást is, mégpedig igen jó ár / érték aránnyal. Ezen kívül bemutatjuk, hogyan lehet a NAS-hoz kapcsolni a 2 db médiaplayert, a műholdvevő egységet, asztali számítógépet, laptopot, digitális fényképezőt / kamerát, illetve, ami még fontosabb, hogyan oldjuk meg az oda-vissza történő adatáramlást az összes eszköz között.

 

Nagyon fontosnak tartjuk a nyugodt, csendes környezetet, ami biztosítja, hogy Ön zavaró körülmények nélkül csak a képre és a hangra koncentrálhat. Más berendezések hangja és különböző zajok nem terelik el a figyelmét, nem idegesítik.

 

Mivel csak Önnel foglalkozunk, nem kell alkalmazkodnia másokhoz, a DEMO anyagot, ill. a kérdéseit, kéréseit illetően.

Ha a rendszert a családban közösen fogják használni, feltétlenül hallgassák meg a családtagok is!

Mindenképpen érdemes hoznia magával néhányat kedvenc lemezeiből, digitális anyagaiból, mert könnyebben tudja az otthoni képpel, hanggal összehasonlítani az itt látottakat, hallottakat.

 

Az átlagos akusztikai körülmények ellenére a bemutatóteremben sikerült a kép -és hang készülékek kiválasztásának, elhelyezésének és beállításának olyan összhangját elérni, amely maradandó hang és képélményt ad élményt ad a hozzánk látogató érdeklődőknek, ügyfeleknek.

 

Tiszteljen meg Ön is bizalmával, látogasson el hozzánk!

 

Várjuk Önt és kedves családját! 

 

                                                          Tisztelettel:       Szabó Gábor

                                                                                  ügyvezető

 

 

                                                                  

Kapcsolat

Címünk: 9024 Győr, Mécs László u. 10. IV / 15.  Marcalváros II. lakónegyed

Mobil: Szabó Gábor

          06 / 30-387-8303        

Mobil: Szabó Gáborné

          06 / 20-240-0885

Web: www.audio-gs.hu

E-mail: sza-sif.bt@arrabonet.hu

Cégünk: SZA-SIF Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 9024 Győr, Mécs László u. 10.