1. Megrendelt berendezéseit, vagy akár egy készülékét is a lakására szállítjuk.

A megfelelő tervezés után most következhet a telepítés (installálás).  Először az állványokat, tartókat helyezzük el, ill. rögzítjük, pl. plafonra, falra, majd összekötjük, üzembe helyezzük készülékeit.

Végül következik a rendszer beállítása, ahol az összes berendezés működésének összehangolása történik, a forráskészülék(ek)től a vetítőig.

Ha Önnek nincs meg a kellő szakértelme, tapasztalata, nem akar szakkifejezéseket értelmezni, de nem is érdekli, vagy nincs sem ideje, sem türelme kísérletezni az összekötésekkel, beállításokkal, hangdobozok ide-oda rakosgatásával, levesszük ezt a gondot válláról.

Szakszerűen telepítjük, üzembe helyezzük és beállítjuk berendezéseit!

Ha igényli, az alapvető használati tudnivalókkal ellátjuk, a fő kezelési módokat megtanítjuk!

 

2.Természetesen Ön dönthet úgy, hogy készülékéért eljön hozzánk.

Bemutatótermünkben kérésére kipróbáljuk berendezését.

Kérjük, mérlegelje, hogy megvan-e a kellő tapasztalata, szakértelme hazavitt eszköze telepítéséhez, beüzemeléséhez, beállításához!

Ehhez ismerni kell pl. a készülékeken található csatlakozók funkcióit, a polaritások fontosságát, értelmezni a kábelek irányjelzéseit (ha van), stb. Egy komplett házimozi rendszer esetén, különösen, ha nagy tudású készülékekről van szó, sokaknak már ez a lépés is bonyolult. A legtöbb ember csak az alapbeállításokat végzi el, (sokszor azt sem tökéletesen), a teljes funkcióskálát pedig soha nem használja.

Van, akit elrettent pl. egy komolyabb AV erősítő 50-60 oldalas használati utasítása. És ez csak egy készüléké a rendszerből.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a nem szakszerű használatból adódó meghibásodás esetére nem vonatkozik a garancia!

Kapcsolat

Címünk: 9024 Győr, Mécs László u. 10. IV / 15.  Marcalváros II. lakónegyed

Mobil: Szabó Gábor

          06 / 30-387-8303        

Mobil: Szabó Gáborné

          06 / 20-240-0885

Web: www.audio-gs.hu

E-mail: sza-sif.bt@arrabonet.hu

Cégünk: SZA-SIF Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 9024 Győr, Mécs László u. 10.