Magunkról

Közel 40 éve hobbym a hangtechnika. A zene szeretete gyermekkoromtól elkísér és ma is töretlen.

Gimnazista koromtól nyűgöznek le a Hi-Fi, majd High-End berendezések. Nemcsak a hangjuk, hanem a technikai tartalmuk, működésük is érdekel. Gyűjtöm az információkat a szakirodalomból, a gyakorlatból és építem az éppen aktuális rendszerem. Miután lehetőségem nyílt betekinteni a professzionális technikába, össze tudtam hasonlítani az ott használt készülékeket a „házi” berendezésekkel. Lassan megtanultam, milyen elveket érdemes szem előtt tartani, hogy később ne bánjam meg döntéseimet.

Rájöttem, bármilyen fontosak a műszaki adatok, a szakemberek tanácsai, vagy az árcédulán szereplő szám, a döntő a szubjektív benyomás, ami teljesen egyéni. A rendszer - amely igazán tetszik - nem igényel megerősítő érvelést. Tudatunktól függetlenül különleges érzést kelt, egyszerűen élvezzük, amit hallunk. Minél magasabb az elvárásunk, annál ritkább a jelenség. Ez a hang varázsa és ha Ön ezt érzi, megtalálta, amit keresett.

A jó hangminőség része a másik nagy élménynek, a házimozinak. Ha Ön párosítja a megfelelő minőségű forrás ill. képmegjelenítő készülékkel, akkor a mozi beköltözik a saját lakásába is. Ezt Ön irányítja és mindig alkalmazkodik az elvárásaihoz. Az igényeinek megfelelő, jól megválasztott és szakszerűen kivitelezett rendszer nagyszerű kikapcsolódást képes nyújtani. TV műsorokat is tud nagy felbontásban rögzíteni, projektoron kivetíteni. Maga készítette fénykép, illetve videótárát is meg tudja tekinteni bármikor.

Egy otthoni felső kategóriás hangú és képű  berendezéslánc filmje, vagy koncertje után már nem fog vágyódni a hagyományos moziba!

 

Filozófiánk

szerint a High-End / Hi-Fi rendszer  alapja a kiváló / nagyon jó hangdoboz.

Miért? Mert ez a technológia és hangminőség szempontjából a leggyengébb láncszem. Itt jelentkezik a legnagyobb jelveszteség, torzítás, stb. Mivel mindig a leggyengébb láncszem határozza meg a teljes rendszer színvonalát, ezért szükséges a legnagyobb figyelmet és a költségvetési keret jelentős részét a hangdobozokra fordítani.

Első hallásra meglepő, de forgalmazott hangdobozainkat megismerve érthető, hogy miért csak egy gyártó mellett köteleztük el magunkat 10 éve. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink tudják: magyar vállalkozás által tervezett és gyártott hangdobozokat ajánlunk. Minőségileg felveszik a versenyt sok neves külföldi társukkal, ráadásul igen jó ár/érték aránnyal. Az akár egyedi igények szerinti, kézi munkával gyártott hangdobozok mellett a hozzájuk fejlesztett magyar végerősítők, kábelek és kiegészítők sok elégedett vásárlót találtak meg.

Legújabb fejlesztés a központi szerveren alapuló otthoni multimédiás és lakásvezérlő rendszer intelligens távirányítóval, mely egy lakás (családiház) multiroom audió és képi, ill. elektromos szolgáltatási eszközeit (fűtés, világítás, redőny, kapunyitás stb.) egy okos távirányítóról vezérli, szintén igen kedvező fogadtatásra talált a piacon.