A házimozi és zeneszobák létrehozásának legegyszerűbb és legkevesebb kompromisszummal járó módja, ha már az épület tervezésekor tudatosan készülünk arra, hogy a helyiséget mozizásra és /vagy zenehallgatásra fogjuk használni. A rászánt pénzkeret és a helyszín ismeretében megtervezzük a szoba méreteit, falának, mennyezetének anyagát. A házépítés sok gonddal, szervezéssel jár. Önnek nem kell külön szakmunkások keresésével fáradoznia, a terveket magyaráznia, az esetleges hibák miatt intézkednie, mi gondoskodunk a mozi (zene) szoba kivitelezéséről is, az építkezés megfelelő szakaszában.

Ha már meglévő szoba átalakítása a cél, akkor az Ön által megadott költségvetés alapján tervezünk. Ön kérhet speciális hangszigetelést a falakra, mennyezetre, padlóra, ill. ablakai üvegét hangszigeteltre cseréljük. Így a nagy hangerő sem fogja zavarni családtagjait, szomszédait.

Az Ön igényeit figyelembe véve megtervezzük leendő mozi, ill. zenerendszerét. Kijelöljük a vetítő és vászon, valamint az elektronikák, hangdobozok (falban, falon, vagy padlón) helyét. Meghatározzuk az aljzatok helyét, rögzítését, a kábelek útját, azok esetleges elrejtését. Szem előtt tartjuk a rendszer későbbi bővíthetőségének lehetőségét is, (pl.: multiroom megoldás).

Kapcsolat

Címünk: 9024 Győr, Mécs László u. 10. IV / 15.  Marcalváros II. lakónegyed

Mobil: Szabó Gábor

          06 / 30-387-8303        

Mobil: Szabó Gáborné

          06 / 20-240-0885

Web: www.audio-gs.hu

E-mail: sza-sif.bt@arrabonet.hu

Cégünk: SZA-SIF Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 9024 Győr, Mécs László u. 10.